hyeee .selamat dtg !hope enjoy kat sini ! do follow me :D
shasha online
oneseven.august.twozerooneone

Friday, July 29

senyum itu sedekah :)

Assalamualaikum :)


hai kamu kamu kamu :) saya tgh bosan . jom membaca jom :)malam nie kan sha nk sembang pasal senyum .senyum tu apa ?senyum tu smile :) senyum nie mcm penyakit .kalau kita senyum kat org lain .org lain akan berjangkit .senyum nie msti ada kat setiap manusia .kalau dye tkbole nak senyum .hmm tktau la sha dye nie ape .haha

antara sebab sebab awak WAJIB senyum :)

1.bila awak senyum nmpak manis .walaupun awak tkda lesung pipit .awak tetap nmpak manis :)

2.senyum tu manambahkan ke'handsome'an awakk :)

3.senyum itu sedekah :)

4. orang tua tua kata .senyum tu awek AWET muda :)

5.senyum juga bole kurangkan stress :)

itu je kott .macam macam awak bole buat supaya awak senyum .kalau awak nak senyum .contohnya ,awak cuba tgk apa yg awak suka .or org yg awak minat .mesti confirm tersenyum mcm kerang wangi .lagi awak kalau dpt benda yg awak suka tkkan awak masam je kan .mesti la awak senyum kalau bole sampai ke teling nak senyum .

kat sini sha just nak suruh senyum .senyum takperlu baya pun .tak menggunakan tenaga yg byk pun .tk memenatkan pun .so keep the sweet smile :)

*smile always*

do leave a comment :)

4 comments:

aNc said...

senyum tu AWET muda.....bukan AWEK muda..aahhaah...

Che Mat Celaru said...

nice entry...senyum sngt digalakkn dlm islam...take smile always..check my blog too :)

shashasayang said...

aNc : sekali sekala nak jd AWEK muda kan :D

Che Mat Celaru : yes :D senyum slalu juga :D

Terbang Bersamaku said...

senyum selalu....